Előszó

Egy futóbarát szálloda ötlete nyilván csak egy futótól származhat. A Hőforrás Üdülőszövetkezet és Hotel több mint 30 éve fogadja tagjait és szállóvendégeit. Csodálatos környezetben, 4 hektáros saját parkban helyezkedik el a Hőforrás szivárvány színű tetőkkel rendelkező épületegyüttese.

De miben is különbözhetne egy hotel a másiktól egy olyan csodás városban, mint Gyula? Miben is lehetnénk mi jobbak a többiektől? Mivel lehetnénk mi egyediek egy három csillagos szálloda és üdülő lehetőségeihez mérten?

Ezzel a dilemmával küzdve kezdtem meg szállodavezetői munkám. 

Nem vagyok vérbeli sportoló, de a sport, pontosabban a futás mára az életem része. Miért ne lehetne a hobbit a munkával összekötni, főleg ha ezzel egy új, egyedülálló dolgot hozhatok létre?

Kövér kisgyerek voltam, majd 13 éves korom körül szépen megnyúltam és egyre fürgébb lettem. Így gimnáziumi éveimben tanárom unszolására kezdtem járni futóedzésekre, egy-egy kisebb versenyre. Aztán főiskolásként már inkább csak a konditeremig jutottam. Húszas éveim közepén éreztem, hogy kell egy kis mozgás, újra sportcipőt vettem és elkezdtem edzeni a helyi jótékonysági 7km-es versenyre. Ezt követően minden évben indultam (kivéve várandósan) és egyre inkább megszerettem a futást, megvettem életem első igazi futócipőjét. Második gyermekem születése után 6 hónappal újra kezdtem az edzést és ebben az évben megfutottam szokásos kis versenyemen életem leggyorsabbját, majd több kis környékbeli versenyen felállhattam a dobogóra is. Sajnos nem vettem komolyan testem jelzéseit, a gyerekek melletti kialvatlanság és a túledzettség sérüléshez vezetett. De a szívem ekkorra már igazi futóként dobogott. Gyed-ről visszatérve a munka világába egy "futóbarát" koncepció kezdett egyre jobban kirajzolódni gondolataimban. És tessék, íme a futóbarát honlap, amely bemutatja, hogy is indul el egy hotel, Magyarországon elsőként a futóbaráttá válás útján.

Nézegesse honlapunkat, szállodánk kínálatát, programjainkat! Jöjjön el, fusson velünk közös edzéseinken gyönyörű kis alföldi városunkban, majd pihenjen medencéink partján, vagy csobbanjon bele és vegyen részt aquafitness óráinkon!

Várjuk Önt szeretettel!

Tisztelettel: Győriné Tokaji Katalin

szállodavezető