Bemutatkozás

 Bemutatkozás

A Hőforrás Üdülőszövetkezet és Hotel*** Gyulán a zöldövezetben található. Négy hektáros saját parkunkban minden kedves vendégünk élvezheti a természet közelségét. Az üdülőkomplexum elsősorban üdülőszövetkezeti formában működik, de 30 szobánk és 2 apartmanunk várja a szállodai vendégeket is. A Hőforrás legnagyobb beruházásaként 2016-ban létrejött saját fürdőnk, amely egy gyógyvizes és egy termál vizes, ponyva fedésű medencével, valamint egy strand- és egy gyermekmedencével rendelkezik. Medencéinket minden vendégünk ingyenesen veheti igénybe itt tartózkodása alatt.

 

 

Gyula városa nem csak kulturális, hanem sportolási programlehetőségekben is bővelkedik. A Hőforrás Üdülőszövetkezet kiváló kiindulási célpont lehet minden turistának, aki az aktív kikapcsolódást választja üdülése idejére. A városon keresztül folyó Élővíz-csatornán (mely a Hőforrás hátsó kerítéseként is szolgál) kajak-, illetve kenutúrára lehet indulni. A Hőforrás kapujától induló számos gyalogos-, futó- és kerékpáros túraútvonalat ajánlunk vendégeink számára a város parkjai, természeti értékei vagy akár a szomszéd települések irányába is.

Sőt, ki sem kell lépni a kapunkon, hiszen helyben is számos sportolási lehetőséget biztosítunk vendégeink számára. A legnagyobb sikernek a májusban indult Aquafitness óránk örvend, melyet heti 3-szor lehet igénybe venni, de népszerű az úszásoktatás, az ingyenes teniszezési és ping-pongozási lehetőség is. Ezeken kívül számos egyéb programot is kínálunk a nyár folyamán vendégeink részére. Akik pedig kerékpáron szeretnék felfedezni a környéket, azoknak sem feltétlen kell otthonról hozni saját kerékpárjukat, hiszen tőlünk is van lehetőség bérlésére. Ha valaki mégis magával hozza drágább kerékpárját el tudja helyezni zárt kerékpártárolónkban is.

Azok, akik felfrissítenék testüket-lelküket masszázsaink közül kiválaszthatják a számukra leginkább szimpatikusat. Akik komolyabb mozgásszervi problémával érkeznek, gyógyászati részlegünkön vehetik igénybe a reumatológus orvos által felírt (masszázs, tangentor, iszapkezelés stb.) kezeléseket.

A gyerekeket Futó Jázmin kabalafiguránk várja.


Csodavilág játszószobánkban és jó idő esetén a parkban több animációs programon is részt vehetnek kisebb vendégeink.

 

A Hőforrás Üdülőszövetkezet és Hotel elkötelezett híve a sportos és egészséges életmód támogatásának. Célunk, hogy minél több tagunkat és vendégünket sikerüljön programjaink által megmozgatni és a preventiv és rekreációs kezeléseinkkel javítani testi és szellemi jólétüket.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük. Kérem nézze meg akciós csomagajánlatainkat!